Avatar

Детски дрехи онлайн

@detskidrehi

Avatar

Детската мода превзема TikTok

TikTok се превърна в един от най-големите нови социални медийни играчи в модната индустрия. Неговите кратки видеоклипове с подбрано съдържание се превърнаха в нишката, чрез която здравият разум на някои се поддържаше по време на блокирането на COVID-19. Оттогава той роди следващото поколение влиятелни лица в социалните медии, от фитнеса до пътуванията и, разбира се, модата. Въпреки че има много успешни инфлуенсъри, които дават съвети за стил, една от най-забележимите тенденции в TikTok в момента е детската мода.

Хаштагът #kidsfashion е получил над 392 милиона показвания в приложението, което означава, че е нещо, което хората търсят и вдъхновява пазара на детско облекло. Като деца те започват да експериментират повече със стила си, отколкото възрастните. От уличното облекло до стила за ходене на училище, малките деца на TikTok стават вирусни.

Как TikTok трансформира пазара на детски дрехи Въпреки че тези едноцифрени младежи не са на възраст за управление на собствени акаунти в TikTok, тези деца помагат на родителите си да натрупат харесвания и гледания на приложението за видео. Акаунтът в TikTok @madnatorr2 може да се похвали с над 194 000 последователи. Потребителят редовно публикува видеоклипове на децата си на страницата си в Instagram в модни костюми, вариращи от гащеризони със сламени шапки до халати за мама и аз. Някои от тези видеоклипове имат над 10 милиона гледания.

TikTok също е очевидно, че децата в наши дни не се обличат като децата от миналото. Поколението, което има деца в днешно време, предимно по-възрастните милениали, е израснало в ерата на винаги представяне на себе си и куриране на неща за социалните медии. Има смисъл как те сега гарантират, че децата им са възможно най-добре подготвени. Дори в сферата на знаменитостите детската мода заживява нов живот.

Норт Уест, дъщерята на светската личност и риалити звезда Ким Кардашиян и рапъра Кание Уест, присъства на Седмицата на модата в Париж през юли. Първородното дете на дуото на знаменитостите доказа статуса си на основен инфлуенсър на Седмицата на модата в Париж, като много публикации я определят като най-добре облечената знаменитост на седмицата.

В епохата, в която детската мода има мегамилиони гледания в TikTok, дизайнерите на детско облекло и марките за деца сега трябва да помислят как да се харесат на поколението TikTok. Evening Standard наскоро съобщи, че благодарение на TikTok това е първият път в историята, когато виждаме по-млади поколения да влияят на по-старите поколения.

Модните марки търсят TikTok и Gen Z, за да разберат какво е готино, какво е тенденция и какво искат клиентите. За да имат марките стабилност и устойчивост, те трябва постоянно да ухажват следващото поколение клиенти. Gen Alpha също е достигнало възраст, в която прекарват значителни количества време в социалните медии.

В резултат на това Gen Alpha започна да изгражда разпознаваемост на марката и да вижда какви са модните тенденции там и дори подготвя своя собствена стилова естетика. Родителите на тези тийнейджъри и предтийнейджъри също са готови да похарчат парите, за да се отдадат на модните навици на тези деца.

Дизайнерите ще трябва да станат по-умели в проектирането спрямо тенденциите в социалните медии, тъй като всяко поколение след милениалите няма да познава свят, в който социалните медии не са повлияли на модата.

You are using an unsupported browser and things might not work as intended. Please make sure you're using the latest version of Chrome, Firefox, Safari, or Edge.